افشره پرگاس برای دفع سموم کبد بیماران پسوریازیس ممنوع شد
افشره پرگاس برای دفع سموم کبد بیماران پسوریازیس ممنوع شد

معاون محترم غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی فسا  موضوع:دستور جمع آوری فرآورده های بدون مجوز شرکت سلامت اندیش فلورا سلام علیکم؛ با احترام، به اطلاع می رساند فرآورده های با نام تجاری پرگاس ( نظیر پرگاس ۹ گیاه، پرگاس ۸ گیاه و …)  شرکت سلامت اندیش فلورا هیچ گونه […]

perمعاون محترم غذا و دارو

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی فسا

 موضوع:دستور جمع آوری فرآورده های بدون مجوز شرکت سلامت اندیش فلورا

سلام علیکم؛

با احترام، به اطلاع می رساند فرآورده های با نام تجاری پرگاس ( نظیر پرگاس ۹ گیاه، پرگاس ۸ گیاه و …)  شرکت سلامت اندیش فلورا هیچ گونه مجوزی اعم از تولید، واردات، توزیع و عرضه از این اداره کل ندارد. مقتضی است دستور فرمایید برای جمع آوری ازسطح عرضه اقدام لازم و فوری مبذول و نتیجه اقدامات در اسرع وقت به این اداره کل ارسال شود.

NewPicture665

تبلیغات گمراه کننده شرکت تولید کننده:

افشره پرگاس با تحریک تولید سلول‌ های جدید کبد از طریق ساخت پروتئین در کبد به وسیله سلی مارین به حل سنگ‌ های صفراوی به درمان پسوریازیس کمک می کند. سلی مارین در تصحیح اعمال غیر عادی کبد در جهت درمان پسوریازیس بسیار مفید می‌ باشد؛ به طوری که از سنتز لوکوترین‌ ها جلوگیری می‌ کند. ارتباط دیگر عملکرد کبد و پسوریازیس در فیلتراسیون کبدی خون است. در گردش خون کبدی افراد مبتلا به پسوریازیس اندوتوکسین‌ هایی مشاهده شده (مانند اندونوکسین‌های دیواره باکتری‌ها در روده) که با کاهش یا خنثی شدن آن‌ ها پسوریازیس بهبود می‌ یابد.

این افشره با بهره گیری از استاندارد سازی گیاهان خاص دارویی، طب گیاهی و فرمولاسیـون منحصـر به فرد در لابراتوار سلامت اندیش فلورا فرموله گردیده و با بهـره گیـری از عصـاره ی موثـره ی گیـاهان، چربی های اضافه کبد را دفع می کند و موجب تصفیه خون از مواد زائـد و سمـوم می گـردد.

افشره پرگاس علاوه بر برطرف کردن علایـم کبـــــد چـرب، موجـب بهــبـــود بیمــاری کبـــد چــرب و ســم زدایی کامــل کبـد با کنتــرل ترشـح آنـزیم هـای کبـدی می گــردد. با توجــه به تصفـیه کامـل خون از مواد زائـد و سمـوم باعـث کنـترل چربـی خون (تری گلیـسیرید، کلسترول و ال دی ال) میگردد. در صورتیکه رژیم غذایی مناسب همراه با مصرف این افشره انـجـام پذیـرد اثر بخشـی ایـن افشـره بسـیار سریع و قوی خواهد شد.

cxvترکیبات افشره پرگاس:

هشت ترکیب افشره عبارتند از: کاسنی / گزنه / گل گاو زبان / شوید / رازیانه / گل بنفشه / ورون / کیالک

مکانیسم اثر:

این افشــره با اثر بر روی کــبد و تاثیر مستــقیم بر فعــالیـت هـای آن از طریق تـقویت کبــد موجب پاکسازی کبد، تنظیم فعالیت آنزیمی و بازکننده گرفتگی های کبدی می گردد. همچنین با اثر بـخشـی بر روی تجزیه و تحلـیل کلستــرول و تری گلیـسیرید مقدار آن را کاهـش داده و تنظیم کننده ی ترشح صفرا می باشد. از دیگر مـکانیسم هـای این افشره با اثر روی پانکـراس (لوزالمــعده) و تحــریک ســلول های پانکراس، ترشح انسولین را افزایش داده و بر روی مـقاومـت سلــول ها نسـبت به انسـولین اثر گـذاشـته و موجب کاهش قند نیز می شود.

نحوه مصرف:

  1. روش مصرف اول:
    روزی دو وعده، به میزان هر وعده ۱۵ سی سی در یک لیوان آب بعد از غذا، میزان مصرف حداقل ۴ الی ۶ ماه
  2. روش مصرف دوم:
    روزی ۳ قاشـق غذاخـوری ( هــر وعــده یک قاشق غذاخوری ) در یک لیـوان آب حـل شـده و به همراه عسل میل شود.

نکات مهم:

  • در افرادی که دارای بیماریهای پوستی مزمن همچـون پســوریازیـس و اگزما و ســایر بیمـاریهای پـوسـتـی خـارش دار مــی باشــند، هـمراه افـــشره پرگـــاس ترکیــب آسیاب شـده بنفــشــه کـل گیــاه + بابـونه (سرشاخه گل دار) + باباآدم (ریشــــه گـــیاه) روزی یک وعـده یـک سـاعت بعد از ناهار، یک قاشق غذاخوری سر صـاف از ترکـیب سه گیاه فوق به طور مساوی دم کرده و میل شود.
  • به نکات قابل توجه درج شده بر روی جعبه دقت فرمایید.
  • اصلاح سبک زندگی و رژیم غذایی
  • کاهش مصرف گوشت قرمز، چربی، مواد قندی، غذاهای فریزشده و یخ زده و حاوی مواد نگهدارنده
  • عدم استفاده از انواع نوشیدنی های گازدار و الکلی، انواع فست فود و تنقلات شور، چای و قهوه پرهیز از پرخوری ( کنترل وزن)
  • پرهیز از استرس
  • رژیم غذایی کم کربوهیدرات که حاوی میزان قابل توجهی سبزی و میوه و مواد غذایی پر فیبر باشد، معمولا بهترین انتخاب برای افراد مبتلا به کبد چرب است.
  • کاهش چربی مصرفی به ویژه چربی اشباع شده و جایگزینی آن ها با چربی های غیر اشباع که در روغن زیتون و ماهی وجود دارد.
  • ورزش و فعالیت های منظم داشته باشید. تمرین های ملایم و ورزش هایی مانند شنا ، پیاده روی دوچرخه سواری و . . . انجام شود.
  • عدم استفاده از آب و مایعات دیگر بین غذا و عدم استفاده از آب یخ به طور کل