چهارشنبه, ۰۷ تیر ۱۳۹۶
»   اسلایدر, داروخانه پسوریازیس, درمانهای سنتی و گیاهی  »   روغن نارگیل ماده طبیعی فوق العاده برای بیماری پسوریازیس
649 بازدید
۱۳ مهر ۱۳۹۵ , ساعت ۷:۱۳

روغن نارگیل ماده طبیعی فوق العاده برای بیماری پسوریازیس

به لحاظ مرطوب کنندگی، روغن نارگیل به صورت عمیق در زیر سطح جذب شده و رطوبت طبیعی در جایی که پوست به آن نیاز دارد، بیشتر است. در همان زمان، روغن نارگیل برای تقویت بافت های زیرین پوست نیز بکار رفته و کمک می کند تا خطوط و چین و چروک پوست بر طرف شود. با ارتقای لایه برداری سلول های مرده، روغن نارگیل می تواند با پوست خشک، خشن و لایه لایه مبارزه کرده و در شرایط آب و هوایی سخت و یا شرایط خاص پوست از جمله اگزما، پسوریازیس و درماتیت مورد استفاده قرار بگیرد. بر خلاف روغن های مصنوعی، روغن نارگیل منافذ پوست را مسدود نمی کند و اجازه می دهد تا تنفس پوست آزادانه صورت گیرد. در مورد عفونت های قارچی مانند پای ورزشکاران، روغن نارگیل برای کشتن موجوداتی که باعث سوزش پوست می شوند، مورد استفاده قرار می گیرد. برای اگزما و پسوریازیس که در آن پوسته پوسته شدن اتفاق می افتد، روغن نارگیل می تواند موجب تسکین و تحریک پوست شود.

coconut-oil-psoriasis

مصرف روغن نارگیل برای پسوریازیس و اگزما:

روغن نارگیل را به طور مستقیم در مناطق آسیب دیده اگزما و پسوریازیس بمالید و اجازه دهید تا روغن نارگیل جذب پوست شود. روغن نارگیل همچنین می تواند برای درمان انواع پسوریازیس از جمله پسوریازیس ناخن و بدن نیز مورد استفاده قرار گیرد. برای پسوریازیس ناخن، روغن باید روی ناخن ها مالیده شده تا کاملا جذب شود. برای پسوریازیس بدن روغن می تواند بر روی پوست مالیده شود تا داخل پوست را تحت تاثیر قرار دهد و به فروکش پسوریازیس کمک کند.

از روغن نارگیل می توان به عنوان ی درمان موضعی برای اگزما و پسوریازیس نیز استفاده کرد. روغن را به آرامی روی سطح خشک بمالید. روغن نارگیل می تواند همچنین در مو نیز استفاده شود. روغن نارگیل برای درمان پسوریازیس مو نیز استفاده می شود که ممکن است ایده آل تر از این ماده برای درمان وجود نداشته باشد. روغن را روی تکه های خشک پوست سر خود مالش دهید تا تفاوت را احساس کنید. به همین ترتیب، می توان آن را روی زخم مالیده و فرآیند درمان را تسریع کرد و یا ظهور اسکار را کاهش داد. این اثر بر روی پوست شما بسیار تسکین دهنده است و می تواند برای کاهش علائم بسیاری از بیماری های پوستی، خشک شدن پوست، خارش و لایه لایه شدن پوست استفاده شود.

فراتر از استفاده دارویی، روغن نارگیل برای مصارف آرایشی و بهداشتی نیز کاربرد دارد. همان طور که در بالا گفته شد، روغن نارگیل یک مرطوب کننده طبیعی فوق العاده است و می تواند برای مبارزه با خشکی و چین و چروک همراه با روند پیری موثر باشد. همچنین می تواند برای حفظ رطوبت مناسب در طول ماه های زمستان که پوست تمایل به خشکی با سرعت زیادی دارد، استفاده شود. حتی می تواند به عنوان یک تسکین دهنده جهت مومیایی کردن لب در درمان خشکی استفاده شود.

765c04f165473c8d2789b192ba4f9211

روغن نارگیل ارگانیک:

روغن نارگیل بکر تهیه‌ شده به روش پرس سرد، مرطوب‌ کننده بسیار موثری است و بسیاری از افرادی که اگزما و پسوریازیس دارند ادعا می‌ کنند که برایشان بسیار موثرتر از کرم‌های گران‌ قیمت داروخانه بوده است. روغن نارگیل ارگانیک (که به نظر جامد می‌ رسد اما به سرعت ذوب می‌ شود) را بر روی لکه‌ های اگزما و پسوریازیس بمالید و بگذارید به داخل پوست نفوذ کند.

روش پرس سرد به این معنی است که روغن در دمای پایین تر از ۴۶ درجه سانتی‌ گراد فراوری شده و این دمای پایین موجب حفظ مواد مغذی، آنزیم ها و مواد معدنی آن می‌ شود.

تهیه کرم خانگی از روغن نارگیل:

برای تهیه این کرم خانگی باید از یک چهارم پیمانه شی باتر، یک چهارم پیمانه روغن نارگیل، ۱۵ قطره از روغن درخت چای و ۱۵ قطره از روغن اسطوخودوس را استفاده کنید. حالا یک ماهیتابه را با کمی آب پر کنید و آن را حرارت دهید. در یک شیشه مربا، شی باتر را با روغن نارگیل ترکیب کنید و در داخل ماهیتابه بگذارید تا روغن و کره ذوب شود. سپس روغن های ذکر شده را اضافه کنید و در داخل یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. در نهایت می توانید از آن بر روی پوست خود استفاده کنید.

مصرف خوراکی روغن نارگیل و سیستم ایمنی بدن:

روغن نارگیل برای سیستم ایمنی بدن نیز مفید است. این روغن با لیپیدها، اسید لوریک، اسید کاپریک و اسید کاپریلیک موجود در خود که خواص ضدقارچ، ضد ویروسی و ضدباکتریایی دارند، سیستم ایمنی بدن را نرمال می کند. بدن انسان اسید لوریک را به مونولورین تبدیل می کند که گفته می شود به مقابله با ویروس ها و باکتریهای ایجاد کننده بیماری هایی مثل تبخال، آنفولانزا، ویروس سیتومگال و حتی HIV کمک میکند. همچنین به مقابله با باکتری های مضری مثل لیستریا مینوسیتوژن و هلیکوباکتر پیلوری و تک یاختگانی مثل جاردیالاملیا و کنترل پسوریازیس نیز کمک می کند.

مقایسه روغن نارگیل با درمان های شیمیایی پسوریازیس:

در حالی که درمان های سنتی نظیر استروئیدهای موضعی و رتینوئیدها، شامپوهای حاوی اسید سالیسیلیک و درمان با اشعه یو وی به طور کلی برای پسوریازیس مورد استفاده قرار می گیرند ، اما استفاده از روغن نارگیل پوست را تحت تاثیر قرار داده است. با استفاده از این ماده طبیعی فوق العاده، می توان به طور منظم پوست را بهبود بخشید، بیماری های پوستی را برطرف کرد، پوست خود را مرطوب نگاه داشت و هیچ عوارض جانبی نداشته باشید. در واقع روغن نارگیل حتی برای زنان باردار و شیرده نیز توصیه می شود. در واقع هیچ دلیلی برای بهره نبردن شما از یکی از مفیدترین مواد طبیعی وجود ندارد به طوری که با استفاده از این روغن پوست شما شفاف شده و تحت رژیم نگهداری از پوست قرار می گیرد.

مطالب مرتبط با این نوشته

رئیس مرکز آموزش و پژوهش پوست و جذام دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتگو با سایت درمانی پسوریازیس گفت: طبق آمارهای جهانی یک تا دو درصد جوامع دنیا به این بیماری مبتلا هستند بنابراین یک تا دو درصد جمعیت 80...
به گفته محققان، افرادی که مبتلا به بیماری پوستی پسوریازیس هستند با افزایش ریسک ابتلا به برخی بیماری‌های دیگر هم روبرو هستند. به گزارش سایت درمانی پسوریازیس به نقل از مهر، طبق برآورد‌ها، در حدود ۲ درصد از جمعیت جهان...
مولکولی موسوم به «کوندروتین» که از غضروف کوسه ماهی گرفته می شود، تأثیر شگفت انگیزی در بهبود درد های مفصلی دارد. اتساع مویرگ ها و تکثیر عروق خونی جدید نقش اساسی در بروز بیماری پسوریازیس دارند. از این رو، غضروف...
به گزارش سایت درمانی پسوریازیس، نتایج بررسی‌ های اخیر نشان می دهد که درمان‌ های طبیعی و خانگی برای پوست و مو از درمان‌ های شیمیایی بهتر جواب می‌ دهد. ترکیبی از عسل و چریش که طبیعت‌ درمانی دارد و...
  • مطالب اخیر