شنبه, ۲۶ آبان ۱۳۹۷
»   اسلایدر, پسوریازیس و تغذیه, درمانگاه پسوریازیس  »   پیشگیری و درمان بیماری پسوریازیس با مصرف برنج قرمز
73 بازدید
۱۵ آبان ۱۳۹۷ , ساعت ۱۶:۰۸

پیشگیری و درمان بیماری پسوریازیس با مصرف برنج قرمز

برنج قرمز یا برنج سرخ یکی از انواع گونه های برنج است که به دلیل مقادیر بالای فیبر و آنتوسیانین هایی که دارد به کاهش کلسترول خون بالا کمک می کند، خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد و برای جوان سازی پوست صورت مفید می باشد. مقادیر بالای آنتی اکسیدان های موجود در برنج قرمز به کاهش رادیکال های آزاد در بدن کمک کرده و با از بین بردن چین و چروک باعث جوان سازی پوست صورت می شود. تحقیقات نشان داده که مصرف برنج قرمز به دلیل مقادیر بالای آنتوسیانین ها که دارد به پیشگیری و درمان بیماری پسوریازیس کمک می کند.

fdjk,dsfdzfg

برنج قرمز چیست؟

طبیعت برنج قرمز معتدل و خشک می باشد. برنج قرمز سرشار از آنتی اکسیدان ها، فیبر، روی، آهن، کلسیم، منیزیم، منگنز، سلنیوم، پتاسیم، ویتامین B1، ویتامین B2 و ویتامین B6 است. برنج قرمز، برنجی است که پردازش نمی شود و به دلیل داشتن پوسته ای که بر روی آن قرار گرفته و سرشار از آنتوسیانین است به رنگ قرمز دیده می شود. این نوع برنج نسبت به برنج سفید و قهوه ای عطر و طعم قوی تر و مواد مغذی بیشتری دارد.

لاغری و کاهش وزن:

برنج قرمز مانند برنج قهوه ای و برنج سیاه حاوی مقادیر بالای فیبر است که با کاهش اشتها و جلوگیری از پرخوری به لاغری و کاهش وزن کمک می کند. همچنین مقادیر بالای فیبر موجود در برنج قرمز به پاک سازی روده ها کمک کرده و باعث لاغری و کاهش چربی شکم می شود.

دیابت و قند خون:

برنج قرمز هم مانند برنج قهوه ای شاخص گلیسمی و کربوهیدرات پایینی دارد و می تواند به کنترل سطح قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ کمک کند.

یبوست:

برنج قرمز یک ملین طبیعی است؛ فیبر موجود در برنج قرمز باعث بهبود حرکات روده شده و به پیشگیری و درمان یبوست کمک می کند.

کلسترول خون:

تحقیقات انجام شده در سال ۱۹۷۰ نشان داده که مقادیر بالای آنتوسیانین های موجود در برنج قرمز به کاهش کلسترول خون بالا کمک می کنند.

فشار خون:

آنتوسیانین های موجود در برنج قرمز دارای خواص ضد التهابی هستند و باعث کاهش فشار خون بالا در افراد می شوند.

سلامت قلب:

آنتو سیانین های موجود در برنج قرمز با کاهش کلسترول و فشار خون بالا، خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی، آترواسکلروزیس و حمله ی قلبی را کاهش می دهند.

افسردگی:

ویتامین B6 موجود در برنج قرمز باعث افزایش تولید هورمون سروتونین در خون شده و با بهبود خلق و خو به درمان افسردگی کمک می کند.

پوکی استخوان:

مقادیر قابل توجه کلسیم و منیزیم موجود در برنج قرمز برای داشتن استخوان های سالم و قوی ضروری هستند و خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش می دهند.

عوارض و مضرات برنج قرمز:

در طب سنتی چینی توصیه می شود که زنان در دوران بارداری و شیردهی و همچنین و نوزادان و کودکان از مصرف برنج قرمز و مخمر برنج قرمز اجتناب کنند، چون می تواند باعث مسمومیت شود که با علائمی از جمله سردرد، درد شکم یا نفخ، سرگیجه، سوزش سر دل و درد عضلانی مشخص می شود.

طرز تهیه و پخت برنج قرمز:

برنج قرمز به دلیل پوسته ای که دارد، دیرتر از برنج سفید پخته می شود؛ پیشنهاد می کنیم که برای تهیه برنج قرمز، آن را حداقل به مدت ۲ تا ۳ ساعت در آب خیس کنید تا زمان پخت آن کم تر شود. آب و نمک را در یک قابلمه بریزید و بگذارید به جوش آید، سپس برنج قرمز را به آن اضافه کنید و بگذارید تا آب آن خشک شود. شعله را کم کنید و اجازه دهید تا به مدت ۳۵ تا ۵۰ دقیقه بپزد تا پخته و له شود.

مطالب مرتبط با این نوشته

این خوراکی خوشمزه علاوه بر اینکه خود خواص فراوانی دارد، سبوس و روغن آن نیز خواص بی شماری را بدنبال خود به یدک می‌کشند که بسیاری از افراد از آن اطلاعات کافی ندارند، که در همین راستا سایت درمانی پسوریازیس...
استفاده از لوسیون طبیعی آب برنج به تنظیم pH طبیعی پوست صورت کمک کرده و علائم مشکلات مزمنی همچون آکنه کیستی، اگزما و پسوریازیس را بهبود می‌دهد. آب برنج همچنین به عنوان یک محصول روشن کننده پوست توصیه می‌ شود،...
  • مطالب اخیر

  • فهرست سایت

  • داروهای جدید