با نوشیدن چای سفید به درمان شدن پسوریازیس پوستتان کمک کنید
با نوشیدن چای سفید به درمان شدن پسوریازیس پوستتان کمک کنید

طبق یافته‌ های مرکز پزشکی دانشگاه مریلند، خواص ضد التهابی این آنتی‌ اکسیدان‌ها سبب استحکام بافت‌ های همبند می‌ شوند و به کاهش ضایعات پسوریازیس یا اگزما کمک می‌ کنند.

بر اساس نتایج مطالعه‌ای در دانشگاه کینگستون لندن، چای سفید دارای خواص ضد التهابی و آنتی‌ اکسیدانی است. بیشتر متخصصان پوست معتقدند آنتی‌اکسیدان‌ ها از پوست در برابر آسیب‌ های سلولی ناشی از رادیکال‌ های آزاد محافظت می‌ کنند و باعث حفظ سلامتی آن می‌ شوند. طبق یافته‌ های مرکز پزشکی دانشگاه مریلند، خواص ضد التهابی این آنتی‌ اکسیدان‌ها سبب استحکام بافت‌ های همبند می‌ شوند و به کاهش ضایعات پسوریازیس یا اگزما کمک می‌ کنند. به این ترتیب، می‌ توانید با نوشیدن چای سفید به درمان شدن پسوریازیس پوستتان کمک کنید.

چای سفید:

چای سفید شبیه چای سبز می باشد. فرایند تولید و تخمیر چای سفید کمتر از چای سبز می باشد، اما تغییر مزه هر دو تقریبا یکی است. چای سبز بیشتر مزه علف و چمن می دهد، ولی چای سفید فاقد این طعم می باشد. طعم چای سفید کم و مقداری شیرین می باشد. انواع مختلف چای سفید:

گل صد تومانی سفید ( white peony)

ماه طلایی (golden moon)

سوزن نقره ای (silver needle)

ابر سفید (white cloud)

چای سفید و پسوریازیس:

چای سفید حاوی اپی گالوکاتچین گالات (EGCG) است. پژوهشگران آمریکایی طی مطالعه‌ای توانستند تاثیر EGCG را بر محافظت از سلول‌ های مو به اثبات برسانند. هم‌چنین EGCG به عنوان عامل جوانی سلول‌ های پوست لقب گرفته‌ است و پژوهش‌ ها دریافته‌اند این آنتی‌ اکسیدان در درمان مشکلات پوستی نظیر پسوریازیس، چین و چروک، آکنه روزاسه، و جراحات مفید است. پژوهشی که در دانشگاه کنکوک کره جنوبی به عمل آمد، این آنتی‌ اکسیدان را به عنوان یکی از عوامل موثر در درمان درماتیت سبورئیک پوست سر بر شمرد.

چای سفید به دلیل آنکه حاوی مقدار بالایی فنول است، باعث افزایش الاستین و کلاژن (پروتئین‌های مهم موجود در بافت همبند) می‌ شود؛ و از این طریق، پوست را تقویت و از چین و چروک آن پیشگیری می‌ کند.

کاتچین موجود در چای‌ سفید نقش بسیار مهمی در این بخش بازی می‌ کند؛ یعنی می‌ تواند باعث کاهش التهاب و هم‌چنین کاهش خطر بیماری‌ های مربوط به التهاب مزمن شود.

طریقه مصرف:

مرتبا روزی دو فنجان چای سفید بنوشید. آنتی‌ اکسیدان‌ های موجود در چای سفید سموم بدنتان را دفع می‌ کنند؛ تجمع این سموم در بدن می‌ تواند تاثیر منفی بر سلامت پوست داشته باشد و باعث تشدید پسوریازیس شود.

هم‌چنین می‌ توانید از چای سفید به صورت موضعی نیز استفاده کنید؛ به این ترتیب که دو عدد چای سفید کیسه‌ای را در آب جوش قرار دهید و سپس این محلول را مدتی در هوای آزاد و یخچال بگذارید تا خنک شود. پنبه‌ای را به این محلول آغشته کنید و برای چند دقیقه روی محل ضایعات خود بمالید؛ بعد از آن می‌توانید بدنتان را با آب خنک بشویید.

چای سفید و تسویه کبد:

کاتچین (که در چای سبز هم وجود دارد) علاوه بر آن‌ چه پیش‌تر گفته شد، می‌ توان از بدن در برابر بیماری هپاتیت محافظت کند. طی مطالعه‌ای در کشور چین پژوهشگران دریافتند کاتچین موجود در چای می‌تواند از بروز عفونت هپاتیت ‌B پیشگیری کند.

پژوهشگران آمریکایی نیز ثابت کردند خواص ضد ویروسی کاتچین می‌تواند به توقف چرخه‌ی زندگی ویروس عامل هپاتیت B کمک کند. با وجود این، مصرف بیش از اندازه‌ی کاتچین می‌تواند برای کبد مضر باشد. بنابراین، برای حفظ سلامت کبدتان در مصرف چای‌ سفید کمی‌ احتیاط کنید یا با پزشکتان مشورت نمایید. استقبال از چای سفید و مصرف مرتب آن راهی عالی برای سم‌زدایی طبیعی از بدنتان محسوب می‌ شود. یک فنجان چای و این همه فایده!

چای سفید و آرتریت:

کسانی که چای سفید می نوشند، تراکم استخوانی بالاتری دارند. یکی دیگر از فواید چای سفید، جلوگیری از شکستگی های استخوانی و درمان آرتریت (ورم مفاصل) می باشد.

کاهش وزن:

چای سفید فاقد کالری می باشد. چای سفید، جلوی رشد سلول های جدید چربی را در بدن می گیرد و موجب تحریک آنزیم تجزیه کننده چربی (لیپولیز) می گردد. لیپویز باعث شکستن چربی های ذخیره ای در بدن و فرستادن آن ها به جریان خون می شود. اگر آنزیم لیپولیز نباشد، چربی تبدیل به کتون می گردد که محتوی مقدار زیادی انرژی می باشد.

ضد استرس:

چای سفید، استرس را کم کرده و فرد را آرام می کند.

مقایسه چای سفید و چای سبز:

مسلما با آگاهی از گونه‌ جدیدی از چای با این همه خاصیت، برای بسیاری از آدم‌ ها این پرسش پیش می‌ آید که کدام‌ یک از این چای‌ ها بهتر از دیگری هستند. بدون شک چای سبز به هزار و یک دلیل یکی از محبوبترین انواع چای است، ولی چنانچه چای سفید به این میزان گران‌ قیمت نبود، حتما می‌ توانست از همه‌ی چای ها پیشی بگیرد. چای سفید از چای سبز آنتی اکسیدان تر بوده و همچنین نسبت به چای سبز کافئین کمتری داشته و مزه آن نیز بهتر است.

از نظر دسترسی به این دو باید گفت چای سبز برنده‌ رقابت است! در هر لحظه و در هر جا می‌ توانید چای سبز را با بهترین کیفیت و بدون نیاز پرداخت هزینه‌ های هنگفت تهیه کنید؛ ولی پیدا کردن چای سفید با کیفیت درست مثل پیدا کردن آب وسط کویر است!