انار (Pomegranate) سرشار از آنتی اکسیدان های بسیار قوی است که برای مقابله با پسوریازیس فوق العاده عمل می کنند؛ از این گذشته این میوه خوش آب و رنگ می تواند جلوی پیشرفت و تشدید بیماری پوستی پسوریازیس را نیز بگیرد؛ واقعیت این است که انار خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی قوی دارد و […]
انار (Pomegranate) سرشار از آنتی اکسیدان های بسیار قوی است که برای مقابله با پسوریازیس فوق العاده عمل می کنند؛ از این گذشته این میوه خوش آب و رنگ می تواند جلوی پیشرفت و تشدید بیماری پوستی پسوریازیس را نیز بگیرد؛ واقعیت این است که انار خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی قوی دارد و جلوی تکثیر بیش از حد سلول های پوستی را می گیرد؛ برای همین از پیشرفت سریع بیماری پوستی پسوریازیس جلوگیری می کند.
انار:
یکی از میوه های درختی است که دانه هایی اغلب قرمز، و گاهی سفید، و یا به رنگ هایی بین آن دو دارد. رنگ پوست آن نیز اغلب قرمز و گاه سیاه و یا تقریباً زرد است. انار بومی مناطق شرق ایران تا کوههای هیمالیا در شمال هند است و یکی از اولین گیاهان اهلی شده است. ایران با تولید سالانه ۸۰۰ هزار تن انار، بزرگ ترین تولیدکنندهٔ انار در دنیا بوده و هندوستان دومین کشور تولید کننده است. کنترل بیماری های پوستی نظیر پسوریازیس و اگزما، گردش خون مناسب، تمیز کردن سرخرگ ها، جلوگیری از بروز حملات قلبی و مغزی، شستشوی کلیه ها و مبارزه با چربی خون از امتیازات مصرف آب انار به لحاظ برخورداری از آنتی اکسیدان بالا است.
ترکیبات انار:
انار میوه ای خوشمزه و شفا بخش است. دلیل خاصیت شفا بخشی انار وجود مقدار زیادی ویتامین C و دیگر ویتامین ها مانند ویتامین B2 ،B1 و B6 است. همچنین وجود پتاسیم و منیزیم در انار، می تواند عاملی برای تصفیه خون و سموم زدایی از بدن باشد.
ارتباط مصرف انار با پسوریازیس:
مصرف آب انار در از بین بردن رادیكال های آزاد سمی در بدن موثر است. آب انار بیشترین ظرفیت آنتی اكسیدانی را برای مهار یا خنثی سازی رادیكال های آزاد، به میزان ۹۶ درصد دارا بوده و در درمان پسوریازیس توصیه می شود.
آب انار در جلوگیری از تخریب گلبول های قرمز خون یا همولیز نیز موثر بوده و آثار سودمندی در تنظیم سیستم ایمنی بدن بیماران پسوریازیس دارد.
همچنین تولید کلاژن در پوست، سفت شدن پوست، جلوگیری از ایجاد لکه های پوستی و کمک به بهبود ضایعات پوستی پسوریازیس از سایر فواید مصرف انار است.
کنترل پسوریازیس با روغن هسته انار:
روغن هسته انار برای اهداف درمانی و زیبایی کاربرد دارد و هم به صورت موضعی بر روی پوست و هم به صورت خوراکی مصرف می شود. روغن هسته انار با پرس کردن سرد دانه های انار به دست می آید. این روغن به زیبایی کهربا است و بوی مطبوع میوه ای دارد. روغن هسته انار بسیار مغذی است و برای کنترل ضایعات پوستی پسوریازیس به صورت موضعی بر روی پوست و به صورت خوراکی مصرف می شود.
خواص بی نظیر این روغن باعث میشود تا برای اهداف مراقبت از پوست و مو بسیار کارآمد ظاهر شود و در ترکیب بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی مانند صابون، ژل های حمام، روغن های ماساژ، مرطوب کننده ها و سایر محصولات مراقبت از پوست استفاده شود. روغن هسته انار از ترکیبات موثری چون سابینن، مایکنا، لیمونن، آلفاپینن، ترپیننول و … تشکیل یافته است که حتی مقادیر ناچیزی از این مواد اثرات درمانی فوق العادهای برای پسوریازیس دارند.
روغن هسته انار برای افرادی که از اگزما، پسوریازیس و آفتاب سوختگی رنج می برند مناسب می باشد. این روغن پوست آن ها را آب رسانی و نرم می کند. مواد ضدالتهابی موجود در این روغن التهاب و قرمزی پوست را بهبود می بخشد. این روغن مواد مغذی را به طور مستقیم به پوست می رساند و تولد دوباره پوست را تسریع می کند.
روغن هسته انار با ضایعات پوست سر مبارزه می کند. اثرات ضد خارش این روغن در بیماران مبتلا به پسوریازیس و اگزما کارآمد است. همچنین قرمزی، التهاب و … را تسکین می دهد.
نحوه مصرف:
- مصرف موضعی: انار تأثیر زیادی بر روی بر طرف کردن لکه های ناشی از درمان ضایعات پسوریازیس دارد؛ قدرت آنتی اکسیدانی بالای این میوه خشکی را از پوست شما دور می کند؛ امروزه از خواص این میوه در تهیه محصولات آرایشی نیز بیشتر استفاده میشود؛ به عقیده متخصصان، انار روی فیبرهای پوست تأثیر می گذارد و خاصیت ارتجاعی آنها را بالا می برد؛ البته توجه داشته باشید ۸۰ درصد تأثیر مثبت این میوه روی پوست از طریق مصرف آن حاصل میشود نه از راه استفاده خارجی.
توصیه میکنیم برای کم رنگ کردن لکههای قهوهای روی پوست آب انار را با کمی روغن زیتون مخلوط کرده و روی پوست بمالید. - مصرف خوراکی: به گفته کارشناسان تغذیه، خوردن یک عدد انار یا ۱۰۰ سیسی آب انار تامین کننده ۱۶ درصد نیاز روزانه به ویتامین c است. این ویتامین یک آنتی اکسیدان بسیار قوی برای سموم زدایی از کبد بیماران پوستی پسوریازیس است.
چند توصیه:
در مصرف انار همواره نکات زیر را در نظر بگیرید:
- كسانيكه سرد مزاج هستند نبايد در خوردن انار افراط كنند. زيرا معده را سست كرده و ايجاد نفخ مي كند.
- خوردن انار برای مبتلایان به زخم معده و روده جایز نیست.
- افراط در خوردن انار باعث یبوست – ناراحتی معده و زبر شدن گلو می شود.
- افرادی که مبتلا به ناراحتی ریوی می باشند در مصرف انار احتیاط کنند.
رضا
تاریخ : 27 - فوریه - 2018
بنده دارم از رب انار طبیعی استفاده میکنم البته ناشتا و تا نیم ساعت هیچ چیزی نمیخورم. مدت یکماهه اینکار رو انجام میدم اما نتیجه ای نگرفتم. و بیشتر دستها و پاهایم درگیر این بیماری است. لطفا راهنمایی بفرمایید.
admin
تاریخ : 27 - فوریه - 2018
سلام وقت بخیر مصرف داروی مناسب در اولویت بوده و نکات تغذیه ای تنها در جلوگیری از تشدید بیماری کارایی دارند. در مورد انار بیشتر تاکید بر مصرف آب انار است.
آزاده
تاریخ : 14 - فوریه - 2018
در روز دو ليوان اب انار ” دو ليوان اب هويج”دو ليوان اب پرتغال و مصرف شاتوت خيلي كمك ميكنه” البته شاتوت رو بايد فريز كرد..
امنه
تاریخ : 3 - آوریل - 2016
ببخشید راسته ک میگن خوردن هسته انار باعث ایجاد یبوست میشه؟
admin
تاریخ : 3 - آوریل - 2016
انار به دلیل داشتن هسته های سخت و ترشی که داره باعث یبوست میشه که اگر بعد از خوردن انار یک لیوان اب بخوریم این مشکل حل میشه.