دوشنبه, ۰۹ اسفند ۱۳۹۵
»   داروخانه پسوریازیس, درمانهای سنتی و گیاهی  »   بهبودی بیماری پسوریازیس با ماسک طبیعی از عسل و چریش
272 بازدید
۱۶ تیر ۱۳۹۵ , ساعت ۱۴:۴۱

بهبودی بیماری پسوریازیس با ماسک طبیعی از عسل و چریش

به گزارش سایت درمانی پسوریازیس، نتایج بررسی‌ های اخیر نشان می دهد که درمان‌ های طبیعی و خانگی برای پوست و مو از درمان‌ های شیمیایی بهتر جواب می‌ دهد. ترکیبی از عسل و چریش که طبیعت‌ درمانی دارد و دارای خاصیت ضد میکروبی است و بیماری‌ هایی مانند پسوریازیس و اگزما را بهبود می‌ بخشد. عسل پاک‌ کننده‌ای قوی است و پوست و سلول‌ های خشک و مرده را از بین می‌ ­برد و به علت خاصیت مرطوب‌ کنندگی و تقویتی در ساخت کرم­ ها و ماسک­ های خانگی برای شفافیت و درخشندگی صورت کاربرد فراوان دارد.

Honey Mask-psoriasis

ماسک طبیعی از عسل با چریش و پسوریازیس:

خیلی وقت‌ ها به علت عواملی چون آلودگی هوا، برنامه غذایی ناسالم، نداشتن تعادل هورمونی، قرار گرفتن در معرض نور خورشید و بیماری های پوستی نظیر پسوریازیس و اگزما و… پوست شادابی و سلامت خود را از دست می‌ دهد؛ اما مخلوطی از چریش و عسل می‌ تواند بسیاری از مشکلات پوستی را برطرف کرده و یا کاهش دهد. کافی است ۴-۳ برگ چریش را به مدت ۲۰ دقیقه در آب خیس و سپس خرد شده آن را با عسل مخلوط‌ کنید به‌ طوری‌ که یکدست شود. مواد به دست آمده را به‌صورت بمالید و بگذارید ۱۵ دقیقه بماند، سپس با آب ولرم بشویید.

توجه: برگ های سبز درخت چریش، دارای بریدگی و دندانه های نامنظم است؛ این گیاه در مناطق گرم مانند بندر عباس و مناطق جنوب کشور دیده می شود.

فواید ماسک طبیعی از عسل و چریش:

  • این دو مخلوط تولید چربی در منافذ پوست را کاهش می دهد.
  • این دو ماده قوی بانفوذ پیدا کردن در منافذ، پوست را پاک‌ سازی می‌ کند.
  • برخی ناراحتی‌ های پوستی مانند پسوریازیس، اگزما، کهیر و جوش‌ های ریز را به‌طور مؤثر می‌ توان با استفاده از این دو ماده برطرف کرد.
  • ترکیب این دو که طبیعت ضدالتهابی دارد، در زمان‌های قدیم برای درمان بریدگی‌ های کوچک و سوختگی استفاده می‌ شد.

ترکیب هایی دیگر از ماسک عسل:

عسل به علت دارا بودن ساختار رزینی (صمغی) در درمان پسوریازیس و اگزما بسیار مفید است. از عسل در دوران باستان از عسل برای مداوای زخم ها استفاده می شده است.

  1. خارش پوست:
    روی تمام ضایعات خود را با لایه ای ضخیم از عسل بپوشانید و آنها را با پارچه ای تمیز ببندید تا عسل لباس شما را چسبناک نکند. روزی دو بار پانسمان را عوض کنید. پس از ۶ تا ۸ نوبت خارش و التهاب پوست از بین می‌ رود. همچنین می توانید مقدار کافی سیر رنده شده یا آب سیر را با عسل همزن مخلوط کنید و روی نواحی خارش دار پوست بمالید و پس از ۲ ساعت آن را شستشو دهید. این عمل را به مدت ۳ روز تکرار کنید تا ضایعات یا خارش پوست شما بهبود یابد. مالیدن این مخلوط به نواحی زیر پوست بدن مثل دست ها و پاها به خصوص پاشنه ی پاها برای نرم کردن آن نواحی بسیار سودمند است.
  2. رفع التهابات پوستی:
    از مزایای مصرف عسل برای موارد پوستی، التیام کامل موضع و به جای نماندن اثرات این عوارض روی پوست است. مقداری پودر بذر شنبلیله را به عسل اضافه کرده و به صورت پماد روی ضایعات و التهابات پوستی پسوریازیس بمالید. قبل از انجام این عمل ناحیه پوست را با الکل کاملاً شستشو دهید.
  3. لوسیون پوست:
    در یک شیشه یک قاشق سوپ خوری عسل، ۸۵ گرم گلیسیرین، ۴۰ گرم آب لیمو، ۱۵ گرم لوسیون قرمز، ۳۰ گرم الکل و ۵۵ گرم گلاب ریخته و خوب تکان دهید تا لوسیون عالی برای پوست بدست آید.
  4. خشکی پوست:
    مخلوط عسل و گلیسیرین در مقادیر مساوی بهترین درمان خشکی پوست دست و صورت می باشد. همچنین برای جلوگیری از خشکی پوست دست، آرنج و پاشنه پا هم یک قاشق چای خوری عسل را با یک قاشق چای خوری روغن زیتون و یک دوم قاشق چای خوری آب لیمو ترکیب کنید و پانزده دقیقه بر روی محل مورد نظر قرار دهید. نتیجه را بزودی خواهید دید.
  5. مرطوب کننده:
    دو قاشق غذاخوری عسل را با دو قاشق چای خوری شیر مخلوط کرده بر روی پوست بمالید، مرطوب کننده ی خوبی است. همچنین برای سفتی و مرطوب بودن پوستتان می توانید مخلوطی از هسته پوست گرفته شده یک سیب و یک قاشق سوپ خوری عسل که در دستگاه مخلوط کن تهیه کرده اید استفاده کنید. آنقدر مخلوط عسل را هم بزنید تا نرم شود و به آرامی روی پوست صورت خود بمالید و اجازه دهید برای پانزده دقیقه بماند. بعد از پانزده دقیقه با آب گرم بشوئید.
  6. درمان آرتریت:
    یک سهم عسل را با ۲ سهم آب ولرم و یک قاشق مرباخوری پودر دارچین مخلوط کنید و با آن مفصل ها را ماساژ دهید. این مخلوط در عرض یک یا ۲ دقیقه درد را کاهش می دهد. مصرف روزانه ۲ بار (ناشتا و قبل از خواب) یک لیوان آب داغ حاوی عسل و یک قاشق مرباخوری پودر دارچین، آرتریت پسوریازیس را درمان می کند. (بهتر است قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنید.)

تشخیص عسل اصل:

از فروشگاه‌ ها یا افراد و زنبورداران معتبر و مطمئن خرید کنید. عسل را به طور عمودی درون لیوانی از آب بریزید، در صورتی که ته آن جمع شد و در آب حل نشد، کیفیت طبیعی عسل در حد مطلوب است.
هر چه سرعت حل شدن عسل در آب بیشتر باشد، خلوص آن کمتر، و در نتیجه غیرطبیعی تر است. شیشه عسل را برگردانید و به سرعت بالا یا پایین رفتن حباب‌ های درون عسل دقت کنید. هر چه کندتر حرکت کند، بهتر است.

مقدار کش‌ آمدن عسل نیز تا حدودی در تشخیص عسل طبیعی از نیمه طبیعی و صنعتی مؤثر است. عسل طبیعی به دلیل داشتن رطوبت کمتر، روان‌ شدگی کمتری دارد. عسل طبیعی، شیرینی، مزه، طعم و بوی مشخصی دارد. شیرینی عسل طبیعی برخلاف نوع مصنوعی هیچ شباهتی به مزه شکر و قند ندارد و به محض برداشتن در پوش آن، بو و رایحه مطبوع آن به مشام می رسد.

مطالب مرتبط با این نوشته

  • مطالب اخیر